PROM-IN EGG Albumin 1000 g
PROM-IN EGG Albumin 1000 g

PROM-IN EGG Albumin 1000 g

Prom-in EGG albumin 1000 g vaječné bílky EGG albumin Šest, osm vaječných bílků, k tomu dva žloutky a to vše usmažené na pánvi bez tuku... obvyklá „snídaně šampionů". Samozřejmě doplněná dalšími pochutinami jako jsou například ovesné vločky a tak dále.Proč špičkoví kulturisté nedají dopustit na konzumaci vajec, respektive vaječných bílků? Těch dobrých důvodů je celá řada. Vejce jakožto zárodek musí obsahovat všechny potřebné živiny a růstové…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: PROM-IN EGG Albumin 1000 g
Výrobce: PROM-IN
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Na hubnutí:
Ne
Na svaly:
Ne
Pro ženy:
Ne
Pro děti:
Ne
Pro sportovce:
Ne
Pro začátečníky:
Ne

Popis produktu

Prom-in EGG albumin 1000 g vaječné bílky EGG albumin Šest, osm vaječných bílků, k tomu dva žloutky a to vše usmažené na pánvi bez tuku... obvyklá „snídaně šampionů". Samozřejmě doplněná dalšími pochutinami jako jsou například ovesné vločky a tak dále.Proč špičkoví kulturisté nedají dopustit na konzumaci vajec, respektive vaječných bílků? Těch dobrých důvodů je celá řada. Vejce jakožto zárodek musí obsahovat všechny potřebné živiny a růstové faktory ke zdárnému vývoji narozeného jedince. Ovšem jak je Vám jistě známo, tak vejce se skládá jednak z bílku, který je zdrojem jenom čistých a velmi kvalitních bílkovin a žloutku, který kromě bílkovin, vitamínů, minerálií, lecitinu obsahuje i nežádoucí tuky doprovázené pro zdraví člověka rizikovým cholesterolem. I když se jeho nebezpečí pro zdravého člověka trochu nadsazuje, tak pokud bychom si chtěli zabezpečit významnější příjem bílkovin pro kulturisty a silové sportovce konzumací vajec, tak to bychom jich museli zkonzumovat tak deset denně, přičemž doporučované množství při racionální výživě je tak jedno... Vejce totiž obsahuje v průměru 6 až 7 gramů bílkovin a z toho je zhruba polovina ve vaječném žloutku.Při dnešních cenách je dodávka bílkovin prostřednictvím vajec poměrně drahý „špás". Je nějaké řešení? Ano a to sušený vaječný bílek! Konzumace 100 gramů tohoto produktu nám zajistí prakticky 80 gramů plnohodnotných bílkovin s celou šíří spektra aminokyselin potřebných k tvorbě svalové hmoty. Sušený bílek kromě vysoké koncentrace bílkovin má celou řadu dalších výhod – v prvé řadě je pasterovaný, tedy tepelně ošetřený tak, aby byl zbaven veškerých zdravotně rizikových bakterií a to především salmonely, jejichž infekce hrozí při konzumaci syrových vajec. Scénka ze slavného filmu Rocky, kdy Sylvestr Stallone konzumuje vždy po tréninku syrová vejce, rozhodně není hodna následování... A proč také, když máme k dispozici bezrizikové sušené vaječné bílky? Nulový obsah sacharidů a tuků předurčuje sušený bílek jako ideální zdroj bílkovin do redukčních a rýsovacích diet v kulturistice. To samozřejmě neznamená, že nemůžeme vaječné bílky kombinovat s takovými cukry, které si sami zvolíme – a to hlavně s glukózou a maltodextrinem a namíchat si tak „anabolickou" směs dle našich potřeb a cílů. Každý zdroj bílkovin má jiné složení aminokyselin, proto bychom se nikdy neměli zaměřit pouze a výhradně na využívání jednoho zdroje bílkovin, ale ideální je kombinace a tím vzájemné doplňování aminokyselinového spektra. Například přednosti syrovátkových proteinových koncentrátů vyplývající z rychlosti a snadnosti vstřebávání jsou všeobecně známé, ale co přidat do Whey proteinů vaječný bílek? Za určitých okolností (v průběhu dne či před spaním místo Night proteinu), kdy chceme prodloužit dobu působení proteinového koncentrátů, tak je to ideální... Vaječný bílek představuje kompromis v tom nejlepším slova smyslu mezi „rychlými" (syrovátkový koncentrát) a „pomalými" proteiny (kasein), protože jeho rychlost

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.